Yeni seçilen oda ve borsa başkanları TOBB’da buluştu

26.03.2011 Ankara

Muhtelif nedenlerle Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği bünyesinde faaliyet gösteren oda ve borsalardan ayrılan yönetim kurulu başkanlarının yerine seçilen başkanlar, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun başkanlığında TOBB’da biraraya geldiler.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu toplantıda, yeni seçilen oda ve borsa başkanlarını, TOBB mevzuatı ve faaliyetleri hakkında bir sunum yaparak bilgilendirdi.

Toplantıya, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, TOBB Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Boydak ve Harun Karacan ile Adana SO Yönetim Kurulu Başkanı Sadi Sürenkök, Adana TO Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gizer, Ankara TO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Durgun, Boyabat TSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Mutlu, Çay TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kaygısız, Çanakkale TSO Yönetim Kurulu Başkanı Bülend Engin, Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Güleroğlu, Diyarbakır TSO Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Can, Edirne TSO Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Güler, Gaziantep SO Yönetim Kurulu Başkanı A. Sani Konukoğlu, Gelibolu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Özen, Gerede TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Allar, Gönen TO Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Özçağlayan, İstanbul TB Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Sümer, İznik TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Dede, Kahramanmaraş TB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Duran Balsuyu, Kahramanmaraş TSO Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Karaküçük, Karacabey TB Yönetim Kurulu Başkanı Murad Bertan, Manisa TB Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap, Muğla TB Yönetim Kurulu Başkanı Erkan İlhan, Mustafa Kemalpaşa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Önal, Nazilli TO Yönetim Kurulu Başkanı Tacettin Pirinç, Osmaniye TB Yönetim Kurulu Başkanı Sait Çenet, Ödemiş TO Yönetim Kurulu Başkanı Kasım Sevin, Sakarya TB Yönetim Kurulu Başkanı Fikri Koç, Sakarya TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Siverek TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Serdal Bucak, Sorgun TSO Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Şahin, Taşköprü TSO Yönetim Kurulu Başkanı Murat Balcıoğlu, Tatvan TSO Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Dağdağan, Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay, Uşak TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kuvvet ve Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mirza Nadiroğlu katıldı.