Bankacılık ve Finans Meclisi Başkanlığı’na Hüseyin Aydın seçildi

30.06.2011

Türkiye Bankacılık ve Finans Meclisi TOBB Sosyal Tesisler Toplantı Salonu’nda Meclis Başkanlık Divanı seçimini gerçekleştirmek üzere bir araya geldi.​

Toplantıya TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Boydak da katıldı.  Yapılan Başkanlık Seçimi sonrasında Meclis Başkanlığına oybirliği ile Türkiye Bankalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aydın seçildi.Toplantıda, sektörün güncel sorunları ile çözüm önerileri müzakere edilirken, son dönemde bankacılık piyasasında yapılan mevzuat değişiklikleri ele alındı. Meclis üyelerince, bankacılık sektörünün bir ekonominin olmazsa olmazı olduğu vurgulandı.