KİK ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Mevzuatı, TOBB’da masaya yatırıldı

01.11.2013 Ankara TOBB Türkiye Özel Güvenlik Hizmetleri Sektör Meclisi, “Kamu İhale Kurumu mevzuatı ve uygulanmasıyla ilgili sorunları” görüşmek üzere TOBB Birlik Merkezi’nde bir araya geldi.

“Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmaların, KİK ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Mevzuatı’ndan kaynaklanan sorunları ve çözüm önerileri” konulu toplantı, TOBB Genel Sekreter Yardımcısı Cengiz Özcan başkanlığında, Türkiye Özel Güvenlik Hizmetleri Sektör Meclisi başkan ve başkan yardımcılarının ev sahipliğinde, Oda/borsa yetkilileri ve sektör temsilcilerinin katılımıyla TOBB’da gerçekleştirildi.

Toplantıda, sektörün yaşadığı, Kamu İhale Kurumu mevzuatı ve uygulanmasıyla ilgili sorunlar, katılımcılar tarafından detaylı bir şekilde ele alındı. Ayrıca, kamudan katılan temsilciler tarafından mevzuat ve uygulamalar ile ilgili detaylı bilgilendirme yapılarak, sektör katılımcılarının soruları yanıtlandı.