Hisarcıklıoğlu, ABD’de PNB Başkanı Albright ile görüştü

31.05.2011 Washington ABD

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, ABD Programı kapsamında ABD Dışişleri Eski Bakanı ve Yeni Başlangıçlar için Ortaklar (PNB) Başkanı Madeline Albright ile Washington’da 31 Mayıs 2011 günü bir araya geldi. ​

Görüşmede, Hisarcıklıoğlu, PNB Türkiye’nin hazırlamış olduğu ve çoğu uygulamaya konulan projeler hakkında bilgi verdi ve projelerin uygulanması sürecinde işbirliği ve destek talep etti.

Albright ise görüşmede, Hisarcıklıoğlu’na PNB Türkiye olarak sağlanan gelişmeden çok etkilendiklerini ve diğer ülkelerdeki PNB oluşumu ve proje geliştirme süreçlerinde Türkiye’nin yardımcı olmasından memnuniyet duyacaklarını belirtti.