Rize’de UMEM kursları devam ediyor

21.07.2014 Ankara UMEM Beceri’10 Projesi Rize Kurs Yönetimi, Rize Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde toplandı.

Rize Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, İŞKUR ve Milli Eğitim İl Müdürlüğü temsilcileri ve Pazar Ticaret ve Sanayi Odası, Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası ve Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreterleri katıldı.

Toplantıda, açılması planlanan kurslar görüşüldü. Yapılan değerlendirmeler sonucunda turizm sektöründe faaliyet gösteren firmalar bünyesinde servis elemanı kursu açılmasına, imalat sanayinde faaliyet gösteren firmalar için CNC tezgahı operatörü kursu açılmasına, tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmalar bünyesinde Hazır Giyim Model Makineci kursu açılmasına karar verildi.