Hisarcıklıoğlu, Kırıkkale OSB’de yanan fabrikada incelemelerde bulundu

17.06.2011 Kırıkkale

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı (TOBB) M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Kırıkkale Organize Sanayi Bölgesi'nde çıkan yangında tamamen yanan mobilya fabrikasında incelemelerde bulundu.

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası ile Ticaret Borsası’nın düzenlediği ödül törenine katılmak üzere Çorum'a giderken Kırıkkale'ye uğrayan Hisarcıklıoğlu, Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner ve Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemalettin Akdoğan ile birlikte OSB'deki yangında kullanılamaz hale gelen Moda Life Mobilya Fabrikasında incelemelerde bulunarak, bilgi aldı.

Fabrikanın yönetim kurulu üyeleri Basri ve Özcan Tonga'yla görüşen Hisarcıklıoğlu, geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Hisarcıklıoğlu, ''Çok büyük bir yangın, firmamıza her türlü maddi ve manevi desteği vereceğiz. Ne gerekiyorsa her türlü yardımı yapacağız. Gelen mala gelsin yeter ki cana gelmesin'' dedi.