Şahin Bilgiç, Çimkent Yatırım Forumu’na katıldı

07.11.2014 Çimkent / Kazakistan TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Adana Ticaret Borsası Meclis Başkanı Şahin Bilgiç, Kazakistan’ın Çimkent şehrinde düzenlenen yatırım forumuna katıldı.

Güney Kazakistan Valisi Askar Myrzaketovun açılış konuşmasını yaptığı foruma, ABD, Polonya ve Rusya'dan 205’ye yakın katılımcı iştirak etti.

Türk konseyinin davetine icabetle Çimkent’e giden Bilgiç, forumdan önce sergiyi gezdi.

Forumun ardından Vali Yardımcısı Saparbek Tuyakbaev ile görüşen Şahin Bilgiç, Kazakistani ve Nazarbayev’in açıklamalarını çok yakından takip ettiklerini ve işbirliğine her zaman hazır olduklarını belirtti.