TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ve Bakan Çağlayan’dan Oda Akademisi Programı’na ziyaret​

22.06.2011 Ankara

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Devlet Bakanı Zafer Çağlayan, TOBB, İslam Kalkınma Bankası (IDB) ile İslam Ticaret ve Sanayi Odası (ICCI) işbirliğinde, İslam Konferansı Örgütü üyesi ülkelerin ticaret ve sanayi odaları yöneticileri için başlatılan eğitime konuk oldular.

TOBB Birlik Merkezi’nde devam eden ve toplam 5 gün sürecek olan Oda Akademisi Programı’nı ziyaret eden Hisarcıklıoğlu ve Çağlayan, katılımcılarla toplu olarak hatıra fotoğrafı çektirdi.
Öte yandan Akademi adına Bakan Çağlayan ve TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’na birer plaket takdim edildi.

Programda, Oda yönetimlerinin ana unsurlarını oluşturan; stratejik yönetim, finans yönetimi, küçük ve orta ölçekli işletmelere dış ticaret dahil sağlanabilecek diğer danışmanlık hizmetleri, Oda kalite yönetimi, mesleki eğitim ve girişimcilik konularında tartışmalar ve bilgi paylaşımı sağlanacak.