İMKON Genel Kurulu TOBB'da yapıldı

02.04.2015 Ankara İMKON Genel Kurulu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Konferans Salonunda TOBB Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Faik Yavuz’un ev sahipliğinde, İMKON’a bağlı federasyon ve derneklerin katılımı ile yapıldı.

Genel Kurul'da bir önceki yönetimin 2013-2014 yılı faaliyetleri ve mali bütçesine ilişkin ibrası ardından, yeni yönetim ve denetim kurulu seçimleri yapıldı.

Seçimler sonrası İMKON Genel Başkanlığına yeniden TOBB Türkiye İnşaat Müteahhitleri Meclisi Başkanı da olan Tahir Tellioğlu seçildi. Tahir Tellioğlu yaptığı konuşmasında; TOBB çatısı altında bulunmaktan ve TOBB’un ev sahipliğinden duydukları memnuniyeti belirterek, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'na ve Yönetimine teşekkürlerini bildirdi.

Tellioğlu, sektörün, Müteahhitlik Meslek Yasası, Kentsel Dönüşüm ve İş Güvenliği Kanunu gibi 3 temel sorunu olduğu vurgusunda bulunarak alt başlıkları ile sektöre yönelik tespit ve taleplerini ifade etti.