TÜRKONFED Yönetim Kurulu, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'nu ziyaret etti

24.06.2011 Ankara

Türkiye Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Çenesiz ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Kalkınma ajansları ile Ekonomik ve Sosyal Konsey çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunulan görüşmede, TÜRKONFED Yönetimi, Hisarcıklıoğlu'na, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulunun (DEİK)  Kurucular Kurulu'na katılma isteklerini iletti.

TOBB ile daha yakın ilişkiler kurmak istediklerini bildiren TÜRKONFED Başkanı Çenesiz, Hisarcıklıoğlu'na TOBB'un organizasyonları içerisinde daha fazla yer almak istediklerini iletti.