Çin heyetinden ziyaret

24.07.2015 Ankara ÇHC Genç Siyasetçiler Heyeti üyeleri Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Öztürk tarafından ağırlandı.

Öztürk, iki ülke arasındaki mevcut ticari ve ekonomik ilişkilerin seviyesinin çok daha yukarılara çıkarılması için büyük bir potansiyel olduğunu, TOBB'un ilgili Çin Kuruluşları ile yürütmekte olduğu işbirliği çalışmalarının bu sürece önemli bir katkı vereceğine inandığını ifade etti.

Guangxi Özerk Bölgesine bağlı  Wuzhou şehri Genel Sekreteri Huang Junhua başkanlığındaki heyete TOBB'un yapısı ve çalışmaları hakkında sunum gerçekleştirildi.

Çin Halk Cumhuriyeti ile ülkemiz arasındaki ticari ve ekonomik ilişkilerin ele alındığı toplantıda iki ülke arasındaki mevcut ticari ilişkiler ve potansiyel işbirliği alanları ayrıntısıyla değerlendirildi.