İSGİP I. Yönlendirme Komitesi Toplantısı gerçekleştirildi

22.03.2016 Ankara İş Sağlığı ve Güvenliğinin Geliştirilmesi Projesinin (İSGİP) daha etkin ve verimli şekilde yürütülmesi için önemli konularda alınacak kararlara katkı sağlamak amacıyla oluşturulan Yönlendirme Komitesinin ilk toplantısı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü ve TOBB işbirliğinde TOBB Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğünün faydalanıcısı olduğu “İş Sağlığı ve Güvenliğinin Geliştirilmesi” projesi ile pilot uygulama için belirlenmiş olan Bursa, Uşak, Ankara, Konya ve Kocaeli illerinde sırası ile tekstil, deri, mobilya, gıda ve kimya ürünleri imalatı sektörlerinde faaliyet gösteren işyerlerine kapsamlı bir şekilde iş sağlığı ve güvenliği hizmeti sunularak bu işyerlerinde iş sağlığı ve güvenliği yönetim sistemi geliştirilmesi amaçlanıyor.