Serbest Bölgeler Meclisi’nden, Müsteşar Fatih Dönmez’e ziyaret

22.12.2016 Ankara TOBB Türkiye Serbest Bölgeler Meclis Başkanı Edvar Mum, beraberindeki heyet ile birlikte Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşarı Fatih Dönmez’i makamında ziyaret etti.

Heyet ziyaret esnasında, Müsteşar Dönmez’e Meclis çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Serbest Bölgelerdeki enerji maliyetleri yüksekliğine değinen heyet, bu konuda organize sanayi bölgelerindeki benzer uygulamanın, serbest bölgelerde de uygulanması yönünde görüşlerini iletti.

Serbest bölgelerin organize sanayi bölgeleri ile beraber değerlendirilmesi hususuna sıcak baktıklarını belirten Dönmez, konuyu Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'a ileterek istişare edeceklerini ifade etti.