95. Dönem Kaymakam adayları TOBB’u ziyaret etti

16.12.2010

3 yıl süren yoğun bir staj ve kurs programı sonunda, mesleğe adım atmaya hazırlanan 95. Dönem Kaymakam adayları TOBB’u ziyaret etti. Bu yıl üçüncü kez düzenlenen ziyaret programına, İçişleri Bakanlığı Eğitim Daire Başkan Yardımcısı Muhterem İnce ve çalışma arkadaşları ile 66 kaymakam adayı katıldı.

TOBB Genel Sekreter Yardımcısı Vekili İskender Elverdi’nin açılış konuşması ile başlayan programda, TOBB’un hukuki ve kurumsal yapısı ile TOBB tarafından yürütülen muhtelif görev ve faaliyetler hakkında kapsamlı bilgiler verilmesinin ardından, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi (TOBB ETÜ)ile Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) tanıtıldı.

İskender Elverdi konuşmasında Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılında dünyanın ilk 10 ekonomisi arasında girme hedefinin başarılması için ‘Kamu-Özel Sektör İşbirliği’nin büyük önem taşıdığının altını çizdi. Program sonunda kaymakam adaylarını temsilen Ali Doğan, Elverdi’ye teşekkür ederek çiçek verdi ve birlikte yemek yenildi. Katılımcılara ayrıca TOBB yayınlarından örnekler dağıtıldı.