YOİKK Yeni Eylem dönemi hazırlık süreci başladı

02.06.2017 İstanbul Yatırım Ortamını İyileştirme ve Koordinasyon Kurulu (YOİKK) 2017-2018 dönemi hazırlık süreci TOBB İstanbul Hizmet binasında gerçekleştirilen “YOİKK Özel Sektör Paydaş Toplantısı” ile başlatıldı.

YOİKK paydaşı tüm özel sektör kuruluşları TİM, TÜSİAD, YASED ve MÜSİAD ´ın yanı sıra Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu´nun  (TİSK) da hazır bulunduğu toplantıda bütün kuruluşların yeni dönem için gündeme gelmesini talep ettikleri eylem önerileri masaya yatırıldı.

Toplantıda, özel sektörün yapısal sorunları ile yatırım ortamını etkileyen faktörler tartışıldı. Sorunların belirlenmesi için gereken kriterler ve sunum şekli konuşuldu.

Ayrıca eylem hazırlık sürecine ilişkin tüm paydaş kuruluşların üzerinde mutabık kaldığı bir yol haritası belirlenerek yaklaşık 1 ay içerisinde tüm eylemlerin YOİKK üyesi Bakanlıklara sunulacak hale getirilmesine karar verildi.