Tunus ve Libya iş dünyasına işbirliği mesajı

25.01.2012

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan Başkanlığındaki özel sektör heyeti Tunus ve Libya’da temaslarda bulundu. Ziyarette TOBB’u, TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Faik Yavuz temsil etti.​

Tunus’ta 23 Ocak günü gerçekleştirilen Türk-Tunus İş Forumu’nda bir konuşma yapan ve daha sonra Tunus Ticaret, Sanayi ve Tarım Birliği Başkan Yardımcısı Tarık Ben Yahmed ile görüşen TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Faik Yavuz, her konuda işbirliğine açık oldukları mesajını iletti. Yavuz, Tunus’tan bir özel sektör heyetini de Türkiye’ye davet etti. Forum sonrası Türk ve Tunuslu firmalar arasında ikili iş görüşmeleri gerçekleştirildi.

Faik Yavuz, bir gün sonra da Libya’nın Başkenti Trablus’ta gerçekleştirilen Türk-Libya İş Forumu’na katıldı.