Ayhan Zeytinoğlu 37. ATC Konferansı’na katıldı

16.04.2019 Washington 14-16 Nisan tarihlerinde Washington D.C.’de Trump Hotel’de düzenlenen 37. ATC Konferansına Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ni (TOBB) temsilen Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ayhan Zeytinoğlu katıldı.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ve Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’ın da yer aldığı konferansa, ABD Genel Kurmay Başkanı Joseph F. Dunford, Eski ABD İçişleri Bakanı Ryan Zinke ile ABD’li yetkililer katıldı.

TOBB’un ABD’deki partneri olan ABD Ticaret Odası tarafından 16 Nisan’da ABD Ticaret Odası’nda ABD Ticaret Odası Başkanı Tom Donohue ve ABD Ticaret Odası Uluslararası İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Myron Brilliant evsahipliğinde düzenlenen kapanış resepsiyonuna, Beyaz Saray İnovasyon Direktörü Jared Kushner, ABD Ticaret Bakanı Wilbur Ross ve Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan katılarak birer konuşma yaptılar.