Enerji Verimliliği Eğitiminin ilki ASO 1. OSB’de gerçekleştirildi

14.02.2020 Ankara Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından 500 TEP ve üzeri enerji tüketen sanayicilere yönelik başlatılan Enerji Verimliliği eğitimlerinin ilki yapıldı.

Ankara Sanayi Odası 1. OSB’de gerçekleştirilen eğitimde, katılımcılara enerji verimliliği mevzuatı, enerji yönetimi, enerji etütleri, enerji verimliliği destek mekanizmaları ve yasal yükümlülükler anlatıldı.

Programa Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı bürokratları, TOBB ve OSBÜK temsilcilerinin yanı sıra Ankara’da faaliyet gösteren 500 TEP ve üzeri enerji tüketen endüstriyel işletmelerin temsilcileri ile OSB’lerin enerji yöneticileri katıldı.