Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamesi seminerleri TOBB’da yapıldı

18.02.2020 Ankara Oda ve borsaların genel sekreterleri ile muhasebe ve insan kaynaklarından sorumlu personelin katılımı ile 18.02.2020 tarihinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nde (TOBB) tam gün süreli Kişisel Verilerin Korunması Kanunu – VERBİS’e kayıt ile Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamesi Bilgilendirme Semineri düzenlendi.

TOBB Genel Sekreter Yardımcısı Cengiz Delibaş’ın açış konuşması ile başlayan seminerde,  Kişisel Verileri Koruma Kurulu yetkilileri, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu-VERBİS’e kayıt konusunu anlatırken, Gelir İdaresi Başkanlığı ve Sosyal Güvenlik Kurumu yetkilileri de Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamesi konulu sunum yaptılar ve katılımcılar tarafından yönetilen soruları cevapladılar.