STK’lar BDP, Saadet Partisi, Has Parti, DSP ve BBP ile görüştü

21.10.2011 Ankara

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu öncülüğünde, 13 Sivil Toplum Kuruluşu’nun Başkent Ankara’daki ‘terör’ konulu ziyaretleri BDP,Saadet Partisi, Has Parti, DSP ve BBP ile devam etti.​

STK heyeti; Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Genel Başkan Vekili Pervin Buldan, Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Has Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Masum Türker ve Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici ile terör konusunda istişarelerde bulundu.

Heyette Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK-İŞ), Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK), Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB), KAMUSEN, MEMUR-SEN, Türkiye Barolar Birliği (TBB), Türkiye Noterler Birliği, Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB), Türk Veteriner Hekimleri Birliği, HAK-İŞ, Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) ve Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanları yer aldı.